Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RETORN ALS ORÍGENS

Article especial del diari Sport

El ClubEl diari Sport va dedicar ahir un article especial a la nova junta directiva de l'Europa, la qual va ser fotografiada en un entorn ben especial: la plaça de la Sagrada Família, just davant de la mítica basílica, on l'any 1910 l'Europa va començar a jugar els seus primers campionats oficials tres anys després d'haver-se fundat a tocar de la plaça, al carrer Sicília.

En clau simpàtica i d'humor, sempre s'ha fet el comentari a l'Europa que Gaudí va ser el primer gran aficionat de l'Europa, donat que treballava en la construcció del seu temple mentre just davant els joves jugadors graciencs feien els seus entrenaments i jugaven els seus primers partits oficials de competició regional. En aquest mateix escenari, ara reconvertit en plaça, es va fer una fotografia la nova junta del club pel diari Sport.

El president del club, Guillaume de Bode, va parlar amb el periodista Jordi Gastó sobre els plans de futur de l'Europa, que passen per assolir la Segona B amb una economia sanejada. L'article sencer es troba també disponible al portal web del diari i en podeu fer lectura fent clic AQUÍ .

 

El  Club
Els directius europeistes davant la Sagrada Família

acidH TEB FederacioAcell