Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA JA DISPOSA DEL SEU PRIMER ÀLBUM DE CROMOS

Ideal pels més petits i els col·leccionistes

El ClubTothom, alguna vegada, ha fet una col·lecció de cromos, ni que fos de petit. Ara aquesta entranyable afició, tota una tradició, es podrà fer amb el CE Europa. En col·laboració amb el club, l'empresa PlaySoccer ha confeccionat el primer àlbum de cromos de la història de l'entitat. Els sobres amb els cromos es podran comprar al Nou Sardenya i a l'Àliga.

Una tradició mai perduda que agrada a petits i grans són els àlbums de cromos. Per primera vegada a la seva història, l’Europa disposa d’un àlbum propi amb els integrants dels seus equips escapulats. L’àlbum, ja a la venda, costa 5€ i cada sobre (amb cinc cromos) només 1€. Com a oferta promocional, tots els jugadors i entrenadors que surten a la col·lecció podran endur-se l’àlbum i 50 cromos amb una compra inicial de només 10€.

El col·leccionable, a tot color i amb els motius del club, està a la venda a les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140) en horari d’oficines -11 a 14 i 17 a 20 hores de dilluns a divendres- i també en un stand al Camp de l’Àliga, de dilluns a divendres de 17:30 a 20 hores i els dissabtes al matí de 10 a 13 hores. La col·lecció està oberta també a socis i aficionats de l’Europa que vulguin jugar a completar el primer àlbum europeista.

 

El Club
Coberta de l'àlbum de cromos de l'Europa

El Club
Pàgina interior de l'àlbum, corresponent als benjamins

acidH TEB FederacioAcell