Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SANT ANTONI A GRÀCIA

Mercat de cromos els dies de partit

El ClubSant Antoni i Gràcia tenen moltes coses en comú. No només un dels mercats més famosos de Barcelona té relació amb la nostra Vila (un gracienc, Rovira i Trias, en va ser l'arquitecte), sinó que ara també tindrà relació amb el futbol, els cromos i els dies de partit del Primer Equip, tot gràcies a l'aparició del primer àlbum de cromos del club escapulat.

Una tradició de generacions i generacions, entre petits i grans, és l'intercanvi de cromos repetits. El mercat de Sant Antoni és el centre d'aquest tipus d'aficions i durant anys el seu recinte s'ha convertit en lloc d'intercanvi de cromos de diferents col·leccions. Ara, al Nou Sardenya, aquesta tradició també tindrà presència amb un aire europeista.

Els dies de partit del Primer Equip a casa (els diumenges a les 12 hores), es muntarà un petit "mercat de Sant Antoni" sota tribuna, al descans dels partits, per tal que tots aquells nens, nenes i adults que facin col·lecció de l'àlbum de cromos del club puguin intercanviar els seus cromos repetits i aprofitar per veure futbol de Tercera Divisió amb el màxim exponent de l'entitat.

 

acidH TEB FederacioAcell