Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MULTA DE 170 EUROS AL CLUB PER LLANÇAR UN PETARD CONTROLAT

El club ha presentat un recurs en cotra

El ClubEl CE Europa ha rebut una sanció de 170 euros pel llançament d'un petard en la celebració del primer gol contra el Palamós el passat 20 de març. L'acta arbitral va recollir el fet i el comitè ha sancionat posteriorment l'entitat. La directiva europeista ja ha presentat un recurs oficial en considerar totalment injusta la sanció.

Sorpresa i indignació ha causat la sanció dins el club gracienc. Com és habitual en molts partits, tant d'aquesta temporada com d'anteriors, la penya Torcida Escapulada rep la sortida de l'equip europeista amb una traca controlada en un sector de grada aïllat del terreny de joc i una distància de seguretat respecte qualsevol espectador. En el darrer partit a casa de l'Europa, la penya va rebre així l'equip -fet que no reflexa l'acta- però va llançar un petard extra quan el Primer Equip va fer l'1-0. Aquesta incidència va ser recollida a l'acta del col·legiat i, posteriorment, el comitè de la Federació Catalana ha imposat la sanció al club.

La junta directiva de l'entitat considera injusta la sanció, més quan el Nou Sardenya és, precisament, un estadi exemplar i absent de tot perill de violència cap a la seguretat dels àrbitres o els rivals. La Torcida Escapulada ha escrit un manifest a la seva web on es mostra profundament molesta per la decisió. Des del club, es considera que l'estadi gracienc és un dels pocs de la categoria que proposa animació i soroll durant la disputa del partit, oferint un cert ambient de futbol al recinte. La directiva, encapçalada pel president, Guillaume de Bode, recolza l'actuació de la Torcida Escapulada i l'encoratja a seguir animant l'equip com sempre.

 

acidH TEB FederacioAcell