Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA PASQUA ESCAPULADA

Els europeistes ja tenen la seva mona

El ClubQuan dóna inici la Setmana Santa, un producte de costum anual entra a escena: la mona de pasqua. Tradicionalment, moltes pastisseries confeccionen peces de xocolata d'equips de futbol, principalment Barça, Espanyol i Madrid. Ara, els europeistes també tindran la seva pròpia mona. Sens dubte, la versió més dolça del club.

Passejant per Travessera de Gràcia, a la vorera del cantó mar, entre Bailen i Passeig de Sant Joan, es pot apreciar un escut de l'Europa de xocolata amb llet a l'aparador d'una pastisseria. Es tracta d'una de les botigues que la cadena de pastisseries Dismon té a Barcelona -i més concretament a Gràcia- on per primera vegada s'ha fet un homenatge a un club estrictament vinculat als obradors d'aquesta tradicional botiga de la Vila. La mona de mostra, a l'exterior de la pastisseria, representa l'Europa al costat d'un nino vestit de la forma més tradicional dels catalans, amb barretina inclosa.

El Club

El Club

El Club

Aquesta és la primera vegada que Dismon fa una mona escapulada. A ceeuropa.cat hem anat a comprovar el seu èxit i ja aquests dies s'han generat les primeres vendes. Nosaltres no ens hem pogut estar i hem comprat un escut del club fet de xocolata negra. De fet, hi ha dues maneres de tenir la mona de l'Europa: la composició per situar damunt del pastís (amb escut, nino i palmera) a 25€ i peces individuals de xocolata amb l'escut europeista -ja sigui de xocolata negra o de xocolata amb llet- a 6€.

 

acidH TEB FederacioAcell