Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL NOU SARDENYA PRESENTA MOLTES MILLORES FUNCIONALS

El recinte gracienc, àmpliament millorat

El ClubL’estadi Nou Sardenya, inaugurat l’estiu de l’any 1995, és una instal· lació esportiva no gaire antiga -de fet encara no és ni “major d’edat”-, però que al llarg dels anys, sobretot els darrers, ha patit diverses reformes, des de petites fins a molt considerables, que han millorat tant la seva funcionalitat com el seu aspecte visual fins arribar a les actuals condicions.

Les millores més visibles darrerament són l’estrena de la nova gespa artificial de darrera generació, acabada d’instal·lar en l’inici d’aquesta mateixa temporada, i una gran pantalla vertical (anomenada “dPop”), situada a l’entrada de la porta principal de tribuna que serveix com a taulell visual de les darreres activitats del club, anuncis, agenda de partits, llista de resultats i publicitat.

L’estadi també ha patit reformes menys visuals de cara al gran públic com són els interiors de les oficines situades al carrer Secretari Coloma, el vestuari exclusiu del Primer Equip escapulat, la instal·lació d’aire acondicionat i/o calefacció a totes les dependències de les citades oficines i també la sala de premsa. D’altres més destacades a la vista són les banderes que onegen al camp (tant als pals específics com als banderins) totes elles renovades i una nova visera mòbil a l’exterior del bar del camp, que permetrà ampliar la seva zona de servei, protegir del sol i de la pluja.

 

El Club

El club també ha pintat la majoria de les zones del camp amb els colors del club, ha actualitzat tots els logotips i escuts del recinte i ha modernitzat amb diverses millores la sala de fisioteràpia del túnel de vestidors de l’estadi. Tots aquests canvis sumen esforços del propi club, dels responsables del manteniment, els gestors del bar i empreses i col·laboradors que han participat activament en ajuda tècnica i material

acidH TEB FederacioAcell