Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL 'SOPAR DEL SOCI' CANVIA EL NOM EN LA SEVA QUARTA EDICIÓ

La nova 'Diada del Soci', més econòmica

El ClubLa festa de l'aniversari del club, que enguany celebrarà la seva quarta edició, canviarà el sopar per un dinar, el centre ACIDH pel Nou Sardenya, els 35€ de cost per 23€ i el nom de l'acte de 'Sopar del Soci' a 'Diada del Soci', d'ara en endavant. El proper dijous ja es podran comprar tickets pel 5 de juny. Enguany, moltes activitats paral·leles acompanyaran aquest acte del soci.

Pel Centenari del club, l’Europa va instaurar un sopar anual de l’entitat que havia de coincidir amb el final de la temporada del Primer Equip i en el cap de setmana més proper al dia de l’aniversari escapulat (5 de juny). El conegut com ‘Sopar del Soci’ arriba ara a la seva quarta edició per celebrar els 104 anys de vida de l’equip referència de Gràcia. Ho farà, no obstant, canviant el nom de la festivitat i el tipus de celebració. La celebració es dirà a partir d’aquesta temporada ‘Diada del Soci’ i en la present edició se celebrarà amb un dinar.

La intenció del club és anar variant el tipus de festa, adaptant-les a les necessitats de cada moment. Enguany la diada se celebrarà el propi diumenge 5 de juny a les instal·lacions del Nou Sardenya, des de poc abans de la una del migdia i fins passades les sis de la tarda. Tot un seguit d’activitats paral·leles al dinar completaran una festa social que comença a ser una tradició dels europeistes. Dos socis seran reconeguts amb la tradicional insígnia. En aquest cas seran dues “d’or” per una fidelitat de més de 50 anys. La compra de tiquets es pot fer efectiva a les oficines del club a un preu més econòmic que l’edició anterior: 23€.

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell