Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DARRERS DIES DE COMPRA DEL TICKET DEL DINAR DEL SOCI

El dia 5 de juny, festa social a l'estadi

El ClubJa falta poc per a la celebració d'una nova Diada del Soci, la quarta edició, primera amb aquest nom després del canvi de format del sopar per un dinar i la celebració per primera vegada dins l'estadi europeista. L'acte també comptarà amb partits de futbol 7 als quals cal apuntar-se abans del dia 2 de juny, mateixa data límit per a la compra dels tickets del dinar.

Pel Centenari del club, l’Europa va instaurar un sopar anual de l’entitat que havia de coincidir amb el final de la temporada del Primer Equip i en el cap de setmana més proper al dia de l’aniversari escapulat (5 de juny). El conegut com ‘Sopar del Soci’ arriba ara a la seva quarta edició per celebrar els 104 anys de vida de l’equip referència de Gràcia. Ho farà, no obstant, canviant el nom de la festivitat i el tipus de celebració. La celebració es dirà a partir d’aquesta temporada ‘Diada del Soci’ i en la present edició se celebrarà amb un dinar.

La intenció del club és anar variant el tipus de festa, adaptant-les a les necessitats de cada moment. Enguany la diada se celebrarà el propi diumenge 5 de juny a les instal·lacions del Nou Sardenya, des de poc abans de la una del migdia i fins passades les sis de la tarda. Tot un seguit d’activitats paral·leles al dinar completaran una festa social que comença a ser una tradició dels europeistes. Dos socis seran reconeguts amb la tradicional insígnia. En aquest cas seran dues “d’or” per una fidelitat de més de 50 anys. La compra de tiquets es pot fer efectiva a les oficines del club a un preu més econòmic que l’edició anterior: 23€.

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell