Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA CELEBRA ELS 104 ANYS MÉS REJOVENIT QUE MAI

La Diada del Soci va tenir lloc a l'estadi

El ClubL'estadi Nou Sardenya va acollir la quarta edició de la recentment batejada com Diada del Soci. Desenes de persones van gaudir d'una festa en família on es va mostrar el reconeixement de l'entitat a la fidelitat del soci així com la incorporació de nous socis d'honor. L'acte va comptar amb molta gent jove, sobretot penyistes i entrenadors de base.

Per quart any consecutiu, el club va celebrar la seva tradicional trobada amb el soci en el dia de l’aniversari del club (5 de juny). Els 104 anys d’història de l’entitat van estrenar el canvi de nom de l’acte, que ha deixat de ser un sopar fixe per convertir-se en la ‘Diada del Soci’, de format variable segons l’any. Celebrat sota tribuna, dins de les instal·lacions del Nou Sardenya, l’acte va servir per concedir l’insígnia d’or del club a 50 anys de fidelitat.

En aquesta edició la va rebre el soci número 49, Ramon Besora Ponsolé. Així mateix, la directiva de l’Europa va decidir concedir el títol de soci d’honor a dues persones que han donat molts anys de la seva vida al servei del blau escapulari des del silenci de les oficines, Josep Maria Felip i Elvira Montardit. Els entrenadors i ajudants que han quedat campions de lliga i han assolit ascens amb els seus equips de base també van rebre el seu homenatge tot i que no tots van poder assistir a l’acte.

Aquests són: Juvenil D (David Valero), Cadet A (Gonzalo Riutort i Kentaro Tsuboi), Cadet B (Nacho de Prada i Marc Baró), Infantil A (Ramon Gatell i Edgar Roure), Aleví C (Josu Rodríguez i Ferran Torres), Aleví E (Sergi Vera i Óscar Baguena) i Benjamí B (Carlos Guzman i José Mora). La Diada va comptar amb la presència de més de 70 socis, aficionats, directius i autoritats de Gràcia.

 

LES IMATGES MÉS DESTACADES DE L'ACTE

El Club
Abans del dinar, el partit de futbol 7 va servir per veure a Pedro Dólera
reconvertit novament en jugador de camp

El Club
Aspecte d'una part de les taules del dinar de la Diada

El Club
Els equips de base van rebre el reconeixement en la figura dels tècnics

El Club
Gonzalo Riutort marxa de l'Europa per complir una nova etapa
dins la seva carrera esportiva. Marxa reconegut i respectat per tots

El Club
Els diplomes entregats van donar fe de l'èxit esportiu del Futbol Base

El Club
Ramon Besora va rebre l'insígnia d'or del club als 50 anys de soci

El Club
Josep Maria Felip i Elvira Montardit, reconeguts com nous socis d'honor

El Club
El pastís dels 104 anys de vida de l'Europa... i per molts més!

 

acidH TEB FederacioAcell