Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ACORD AMB MARINELAND

Descomptes al popular parc aquàtic

El ClubEl Club Esportiu Europa ha arribat a un acord de col·laboració amb el parc aquàtic Marineland per oferir a la gent vinculada a l'entitat descomptes i promocions. L'entesa entre les dues entitats es va fer visible al primer dels tornejos memorial, on tots els participants van rebre packs d'entrades pel parc. El Primer Equip del club també farà una visita al parc a finals de juliol.

Els equips participants als memorials Cabanas i Vallejo reben un pack d'entrades de Marineland com a part de l'acord entre el parc i l'Europa. Així mateix, tota persona vinculada a l'entitat podrà gaudir de promocions "2x1" en entrades (preguntant a les oficines del club al c/ Secretari Coloma, 140). El parc, totalment renovat, ofereix moltes activitats d'aigua, espectacles i una àmplia oferta de restaurants, ideal per passar un dia diferent en grup.

Precisament el grup de jugadors de la primera plantilla escapulada visitarà Marineland el proper 30 de juliol dins el primer dia de descans que hauran tingut els jugadors després d'una primera setmana de sessions dobles d'entrenaments. Cos tècnic i futbolistes faran pinya i desconnectaran de la rutina amb una activitat diferent. Per saber en detall els packs i promocions de Marineland els interessats poden adreçar-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 932 102 551.

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell