Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AIXÍ SERÀ EL NOU CARNET DE SOCI DE LA PROPERA TEMPORADA

Disponible a partir de finals de juliol

El ClubCom és tradició cada temporada des que els carnets de l'Europa funcionen amb targeta de plàstic i codi de barres, l'abonament de la propera lliga variarà el disseny de la seva part frontal amb un nou motiu europeista. En aquest cas, la figura (difuminada en un to artístic) del capità del Primer Equip, Àlex Delmàs, assenyalant l'escut del club.

Fa quatre anys va aparèixer la primera figura d'un jugador de la plantilla sènior del club al carnet de soci, una part del cos de Ramon Gatell. La temporada passada, un frontal de l'abonament amb sensació de velocitat reproduïa difuminadament el cos de Nefta González. Enguany, de mig cos cap a dalt, Àlex Delmàs serà el protagonista del nou carnet de soci de l'Europa amb una imatge del jugador amb el braçalet de capità.

 

El Club
Aquest aspecte presenta el carnet de la temporada 11/12

 

La foto escollida és de fa dues temporades, en la celebració de Delmàs d'un històric gol contra L'Hospitalet (segona derrota dels riberencs, finalment campions d'aquella lliga) que va suposar el triomf de l'Europa contra el líder el dia de l'estrena del periòdic L'Escapvlat. Delmàs, que ja es troba dins el "top 10" de jugadors que més vegades han vestit oficialment la samarreta del club en tota la història, també 'vestirà' el carnet de tots els socis de l'Europa.

acidH TEB FederacioAcell