Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DE L'EUROPA ALS PROFESSIONALS I AL FUTBOL ESTRANGER

Víctor Sánchez fitxa pel Neuchatel

El ClubPassar per l'Europa és encara a dia d'avui sinònim de projecció esportiva. En l'actual segle XXI, molts jugadors que han vestit la samarreta escapulada defensant els colors del Primer Equip, militen ara al futbol professional (Primera o Segona A) o fins i tot a l'estranger, com és el cas de Víctor Sánchez (Neuchatel) o Roman Golobart (Wigan).

Pel que fa al pas per un equip forani, també en el seu dia l'exeuropeista Sergio Cirio va viure una aventura a l'Atromitos de Grècia. Un altre futbolista que només fa un any enrere militava a l'Europa, donarà el salt al futbol professional a Segona A. Marc Fernández, autor del gol de l'ascens del Sabadell a la divisió de plata, defensarà els colors del Cartagena. Tots ells són exemples recents, com el cas de Benja Martínez al Barça B i actualment al Girona, del trampolí que resulta l'Europa pels jugadors joves d'innegable talent. No només en etapes daurades del passat escapulat, sinó en el present de l'actual segle.

En el cas de Víctor Sánchez, el jugador, que amb 17 anys militava al Juvenil A gracienc i va donar el salt al Primer Equip europeista de la mà de Josep Moratalla a Primera Catalana, ha militat els darrers anys a Primera amb les samarretes del Barça, el Xerez i el Getafe, arribant a participar amb el conjunt blaugrana en partits oficials de la Lliga de Campions. Ara Suïssa serà el seu destí i la del Neuchatel la seva samarreta.

 

 

El Club
Víctor Sánchez amb la samarreta del seu nou equip

acidH TEB FederacioAcell