Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES OFICINES NO TANCARAN DURANT ELS DIES D'AGOST

A l'agost es reduïrà l'horari dues setmanes

El ClubTal com ja es va fer l'any passat, les oficines de l'Europa no tancaran durant els mesos d'estiu. Al juliol, l'horari es manté com és habitual, de dilluns a divendres en franges de matí i tarda. A l'agost l'horari serà reduït, només en franja de tarda, però es mantindran obertes tots els dies laborables entre setmana. A l'agost també es podrà renovar el carnet de soci.

Les oficines també seran el punt central de recollida dels dos propers números del periòdic L'Escapvlat. El de juliol (que ja ha sortit)  i el d'agost el dia 15, coincidint amb la Festa Major de Gràcia. Malgrat que el periòdic es repartirà també al partit "Vila de Gràcia" del mateix dia 15, a oficines es podrà recollir durant la resta del mes d'agost.

Així doncs, pel juliol els horaris seran d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores de dilluns a divendres. A l'agost, la primera i la darrera de les setmanes mantindran aquest horari habitual. Del 8 al 19 d'aquel mes l'horari reduït mantindrà les oficines obertes de 17 a 20 hores. Recordem també les altres vies de contactes amb l'administració del club: via e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé per telèfon al 932 102 551.

 

acidH TEB FederacioAcell