Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ANTONIO CAPARRÓS S'ACOMIADA DEL CAMP DE L'ÀLIGA

L'encarregat de manteniment es jubila

El ClubL'empleat de manteniment de les instal·lacions del Camp de l'Àliga, Antonio Caparrós, va ser reconegut fa uns dies pel club amb motiu de la seva jubilació laboral. A l'escenari que l'ha vist dia rere dia com a treballador en els darrers anys de la seva etapa, Caparrós va rebre un homenatge del club amb l'assistència del president de l'entitat.

Tots els jugadors i familiars de l'Europa i dels equips de futbol 7 i la Fundació Europa que trepitgen el Camp de l'Àliga tenen gravada a foc la imatge d'Antonio Caparrós com a part indestriable d'aquesta instal·lació esportiva. Arribada la fi de la seva etapa laboral, el darrer dia de feina de l'entranyable Antonio va servir per homenatjar el seu treball i dedicació al Club Esportiu Europa durant els últims anys.

Caparrós va rebre una placa commemorativa per la seva feina i un llibre del Centenari de l'Europa envoltat del president del club, Guillaume de Bode, els directius Agustí Parra (CE Europa) i Miquel Garcia (Fundació Europa) i el coordinador de Futbol Base de l'entitat, Jordi Vela. La propera temporada les mans que mantinguin al dia les instal·lacions de l'Àliga ja no seran les de l'Antonio, que s'ha guanyat el seu descans.

 

El Club
D'esquerra a dreta: Miquel Garcia, Jordi Vela, Antonio Caparrós,
Guillaume de Bode i Agustí Parra

 

acidH TEB FederacioAcell