Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RENTAT DE CARA A L'ÀLIGA

La grada imita els colors del Nou Sardenya

El ClubL'amistós que va jugar dijous el Juvenil A de l'Europa contra el Wilmington va servir per estrenar les millores visuals que presenta aquesta temporada el Camp de l'Àliga. La instal·lació europeista del nord de Gràcia ha patit un rentat de cara que ha millorat la seva imatge exterior, principalment a la zona on hi ha la grada, bar i vestidors.

El descans de l'activitat futbolística al Camp de l'Àliga ha servit de molt al recinte gracienc on juguen els equips de Futbol 7, base femenina i els de la Fundació del CE Europa. L'aspecte gris de la grada del camp ha deixat pas al blau i al blanc, en un estil de pintat similar al que fa dos anys llueix el Nou Sardenya.

Totes les parets exteriors del recinte, la grada i la zona externa de vestidors estan repassades amb la nova pintura. En els propers dies es faran els acabats de les portes d'entrada al camp i una neteja general de l'esglaó lateral del camp on hi ha una petita filera per poder acollir més espectadors. Les reixes i baranes delimitadores també patiran una millora visual.

 

ALGUNES IMATGES DEL NOU ASPECTE DEL CAMP DE L'ÀLIGA

El Club

El Club

El Club

 

acidH TEB FederacioAcell