Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ASSEMBLEA, EL 20 DE SETEMBRE

Se celebrarà al Centre Moral de Gràcia

El ClubL'anual compromís del club amb els socis, l'Assemblea General Ordinària, tindrà lloc enguany el proper 20 de setembre a les 19 hores en primera convocatòria i a les 19:30 en segona al Centre Moral de Gràcia, "El Centre". Els socis que vulguin tindran l'opció de quedar-se a sopar al recinte, prèvia reserva de tiquet al preu fixe de 16 euros pel menú.

El dimarts 20 de setembre l'Europa realitzarà el seu tradicional i estatutari repàs de comptes i memòria esportiva de la passada temporada i la proposta i aprovació del pressupost de la propera que tot just ara està a punt de començar. Enguany la novetat pel soci és la possibilitat opcional de quedar-se a sopar al propi Centre Moral per un menú especial de 16 euros que s'haurà de reservar a les oficines del club abans del 15 de setembre.

Només podran prendre part de l'Assemblea els socis que, en el moment de la celebració, tinguin una antiguitat mínima d'un any al corrent de pagament. L'ordre del dia de l'Assemblea General constarà dels següents punts:

1- Lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea de data 09/09/10
2- Memòria esportiva de la temporada 10/11
3- Aprovació de l'estat de comptes de la temporada 10/11
4- Pressupost de la temporada 11/12
5- Informe del president del CE Europa
6- Propostes presentades per la junta directiva
7- Precs i preguntes

acidH TEB FederacioAcell