Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CONVENI DE FUTUR ENTRE EL CLUB I EL VILANOVA DEL VALLÈS

Tracte preferent entre les dues entitats

El ClubEl CE Europa i el Vilanova del Vallès han arribat a un acord de col·laboració pel qual totes dues entitats tindran tracte preferent futbolístic d'ara en endavant. El conjunt escapulat podrà incorporar jugadors formats a l'entitat vallesana i el Vilanova tenir preferència en incorporar juvenils que facin el salt a categoria sènior i no estiguin encara preparats per la Tercera Divisió.

Les bones relacions entre els dos clubs ha propiciat aquest acord, reforçat aquest estiu amb la disputa de dos amistosos. En primer lloc la primera plantilla escapulada va disputar un partit per la festa major de Vilanova del Vallès el passat dia 21 d'agost, en segon lloc, el Juvenil A gracienc farà tres quarts del mateix aquest dimecres.

Sense arribar a ser un acord de filiació (cap jugador podrà baixar i pujar entre els dos clubs durant la mateixa temporada), si que totes dues entitats tindran preferència inversa respecte els futbolistes. Qualsevol jugador que ressalti al Vilanova del Vallès podrà ser incorporat per la primera plantilla de l'Europa a Tercera Divisió la següent temporada i el club groc-i-negre podrà seleccionar de forma preferent juvenils de darrer any sorgits de la base gracienca.

acidH TEB FederacioAcell