Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DIADA DE VALORS

L'Europa, present en la tradicional ofrena

El ClubFidel a la tradició i com és costum cada any, una representació del Club Esportiu Europa ha fet acte de presència a l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, festa gran de la nostra terra. El club ha precedit els representants d'entitats de Gràcia, que han fet la seva ofrena acte seguit del club escapulat.

Una representació del club, nodrida amb la plantilla i tècnic de l'Infantil A de l'Europa, ha estat present a l'ofrena floral. El president, Guillaume de Bode, acompanyat del vicepresident Joan Josep Isern, ha encapçalat  un grup on no han faltat l'entrenador del Primer Equip, Pedro Dólera, els dos primers capitans de la plantilla, Àlex Delmàs i Ramon Gatell, i el jove davanter de la casa, Èric Blasco.

En un acte que des de fa dos anys és força fred a nivell social -per l'absència de públic directe presenciant les ofrenes-, l'Europa ha dipositat el seu motiu floral a peus del monument i s'han cridat tres 'visca' per l'honor de l'Europa, de Gràcia i Catalunya. Altres clubs del futbol català de la ciutat, com el Sant Andreu, el Martinenc i el Sants, també han estat presents a l'acte popular.

ALGUNES IMATGES DE L'ACTE

El Club

El Club

El Club

El Club

 

acidH TEB FederacioAcell