Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA BASSA D'OLI

Plàcida assemblea de socis

El ClubL'Assemblea General de socis celebrada ahir a la nit al Centre Moral de Gràcia va ser una de les més plàcides que es recorden en la història recent de l'europeisme. Amb tots els punts de l'ordre del dia aprovats per unanimitat, fins i tot la pròpia junta va haver d'animar als socis a fer preguntes en el darrer punt de l'ordre del dia davant el sorprenent poc atreviment dels presents.

Quan al propi soci se l'ha d'animar a preguntar en l'únic acte anual destinat a la revisió, discussió i crítica del darrer balanç econòmic i esportiu del club, és senyal que no existeixen preocupacions generals i específiques de pes entre la massa social europeista, convocada ahir i reunida en baix nombre respecte anteriors assemblees (només 49 socis i sòcies).

Tots els punts de l'ordre del dia, pressupostos i balanç econòmic van ser aprovats per unanimitat. Els socis van donar també el vist-i-plau a la incorporació a la junta directiva de Josep Maria Romero i Francesc Ozerans (que havien ocupat càrrec de vocalia recentment i havien sortit de la junta per incompatibilitats laborals) i Xavier Pascual, persona responsable de l'acord de patrocini principal entre Toshiba i l'Europa.

En els números presentats pel club als seus abonats figura un superàvit de la passada temporada de 29.177,64€ i un pressupost pel Primer Equip del present exercici de 295.000€ dels quals 205.000€ es destinaran exclussivament a fitxes i retribucions i els altres 90.000€ a despeses, desplaçaments i gestions.

El president, Guillaume de Bode, va donar les gràcies als socis pel suport rebut, animant als presents a fer-ho, sobretot esportivament, en hores baixes si aquestes arriben al llarg de la temporada. Destacant que la grandesa de l'Europa s'ha d'explicar als joves, el dirigent europeista va destacar que la realitat del club passa pel Futbol Base i l'Escola.

 

ALGUNES IMATGES DE L'ACTE

El Club

El Club

El Club

acidH TEB FederacioAcell