Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ACORD AMB PEUGEOT ROMAGOSA

L'Europa disposa d'un cotxe serigrafiat

El ClubEl Primer Equip de l'Europa disposarà d'un cotxe amb la imatge corporativa pròpia gràcies a l'acord de col·laboració entre el club i Peugeot Romagosa. El vehicle, que s'utilitzarà per logística de l'equip i pels desplaçaments de base de l'àrea metropolitana, ha estat presentat al Nou Sardenya on s'ha escenificat l'acord entre dues importants entitats en els respectius sectors.

El Club Esportiu Europa i l'empresa Peugeot Romagosa han arribat a un acord de col·laboració que permetrà a l'entitat escapulada disposar d'un vehicle de transport de material serigrafiat amb la identitat corporativa del club gracienc. L'acord per la temporada 2011/2012 es va formalitzar sobre la gespa del Nou Sardenya amb la presència de l'automòbil, una Peugeot Partner personalitzada. A l'estadi europeista van citar-se el president Guillaume de Bode, acompanyat del directiu Manel Serrano i el gerent de Romagosa, Aureli Galán, acompanyat del responsable de marketing Carlos Huertas.

L'acord uneix a dues entitats centenàries i històriques de la ciutat de Barcelona, referents ambdues en els seus respectius àmbits d'actuació. Entre altres aspectes de l'acord general de les entitats, destaca el vehicle que Romagosa disposa pel transport i logística del material del primer equip o la base escapulada, un aspecte destacable, diferenciador i poc comú en aquesta categoria, reflex de l'exclusivitat del club en la seva imatge corporativa externa. El club busca d'aquesta manera potenciar la seva presència visual pel territori.

Més enllà dels viatges en autocar en llargs desplaçaments per Catalunya, l'Europa aposta per la presència visual del club en els desplaçaments propers dins l'àrea metropolitana amb aquest vehicle adaptat a les necessitats del club. L'acord amb Peugeot Romagosa se suma a la llista d'empreses de nivell en els respectius sectors amb què l'entitat gracienca ha signat convenis els darrers anys, consolidant la seva presència com a marca dins el futbol català i valorant-se com un dels equips més respectats empresarialment.

 

ALGUNES IMATGES DE L'ACTE

El Club
Guillaume de Bode, Aureli Galán, Carlos Huertas i Manel Serrano amb el vehicle

El Club
Moment de l'entrega de claus del cotxe de Romagosa a l'Europa

El Club
Aspecte lateral del vehicle sobre la gespa de l'estadi

El Club
Romagosa va presentar també el seu nou vehicle 100% elèctric

acidH TEB FederacioAcell