Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CANVI D'HORA AQUESTA NIT

A les 03:00 hores seran les 02:00 hores

Canvi HorariPer tal d'adaptar-se a l'horari d'hivern i segons normativa europea, aquesta matinada tocarà retrassar els rellotges una hora a partir de les tres de la matinada. Al web oficial fem aquest especial recordatori per tal que en ple diumenge de partits, ningú pateixi cap conflicte horari per anar als camps. D'aquesta manera, aquesta matinada tothom podrà dormir una hora més.

La matinada d'avui dissabte a diumenge, s'hauran de moure cap enrere les agulles del rellotge 60 minuts. La Generalitat de Catalunya estima que el canvi d'horari suposarà un estalvi de 19 milions d'euros en el cost energètic a les llars catalanes on, de fet, es produeix el 90% de la reducció de consum global. En conjunt, el canvi horari suposarà un estalvi del 10,3% del consum dil·luminació, xifra que equival a reduir la factura entre 6 i 7 euros l'any a cada llar.

Pel que afecta al futbol, els partits en horari de tarda de les diferents competicions disposaran a partir d'ara de menys hores de llum, començant a necessitar el reforç de les torres de llum artificial a partir de les 17:20 o 17:30 hores (aprox.) depenent de la part del territori on s'estigui jugant el partit

acidH TEB FederacioAcell