Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES VEUS DEL NOU SARDENYA

Ramon Palau i Adrià Botam, els 'speakers'

El ClubPels socis i seguidors de l'Europa les seves cares potser no són conegudes, però ja ho comencen a ser les seves veus. Des de fa tres partits com a locals, els europeistes tenen nous 'speakers', els encarregats de donar les alineacions, cantar els canvis, controlar la megafonia i comentar les diferents incidències. Són Ramon Palau i Adrià Botam, les veus de l'Europa.

Fa uns mesos, l'Europa va fer una crida per internet i les xarxes socials per trobar una nova veu pel Nou Sardenya. Durant els darrers tres anys, el cap de premsa de l'entitat, Àngel Garreta, havia cobert aquesta funció de forma temporal, però l'arribada de noves tasques a cobrir com el directe dels partits via Twitter, feia impossible compatibilitzar l'atenció a la premsa, les fotografies i les 'piulades' a la xarxa amb també estar pendent del micròfon.

Després d'un procés de selecció entre sis candidats a ocupar la vacant de la megafonia de l'estadi, Ramon Palau i Adrià Botam han ocupat els primers llocs de la llista i són, des de fa tres partits, les veus del Nou Sardenya quan juga el Primer Equip. L'Europa és, curiosament, un dels pocs clubs que té dos speakers. Ramon Palau, no obstant, representa la primera veu que saluda als assistents al recinte abans que els jugadors d'un i altre equip saltin al camp. La seva tasca, totalment altruïsta, dóna el caliu i el coneixement necessari de les dades i situacions que envolten un partit.

 

El Club
Adrià Botam (esquerra) i Ramon Palau, en un instant de les seves funcions al Nou Sardenya

acidH TEB FederacioAcell