Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL DUEL EUROPA-MASNOU FINALITZARÀ EL 8 DE DESEMBRE

El Femení jugarà a Badalona el proper dijous

El ClubL'Europa i el Masnou ja han acordat dia i hora per jugar els 45 minuts restants del partit que es va haver de suspendre el passat diumenge al descans per culpa de l'estat del terreny de joc. Tots dos equips tornaran a saltar a la gespa del Nou Sardenya el proper 8 de desembre a les 12 hores. El Femení també coneix l'horari del seu partit contra el Badalona.

Aprofitant que el dijous 8 de deembre és festiu, l'horari habitual de matins de l'Europa servirà per veure un 'minipartit' de 45 minuts, els que li resten al duel Europa-Masnou (0-0 al descans) per completar la jornada número 14 de lliga a Tercera Divisió. El cap de setmana del 10 i 11 també es jugarà l'altre partit pendent de la categoria, el Castelldefels-Vic .

Per la seva banda, el Femení A, que tenia ajornat el seu partit de lliga a Badalona (no va arribar ni a començar també per la pluja), també coneix la data de la represa. Serà el dijous 24 de novembre a les 21 hores a terres badalonines. D'aquesta manera l'equip també es posarà al dia de jornades disputades a la Lliga Nacional femenina.

acidH TEB FederacioAcell