Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

JA ESTÀ EN MARXA LA REFORMA TOTAL DE L'ENLLUMENAT

El Nou Sardenya canvia la seva instal·lació

El ClubL'Europa ha iniciat les reformes del seu sistema de llum artificial, necessàries per disputar partits de nit en condicions òptimes. A diferència d'altres vegades, en aquesta ocasió el canvi no és parcial d'algunes zones fosques sinó de tota la instal·lació en general, desgastada des de l'any 1995, any de finalització de la construcció total de l'estadi Nou Sardenya.

Des de llavors, el recinte ha mantingut la mateixa instal·lació elèctrica que ha fet funcionar els diferents focus de tribuna i les dues torres de llum situades al lateral, una tocant al carrer Secretari Coloma i l’altra al carrer Sardenya. L’estructura, que d’orígen no era gaire moderna, s’ha deteriorat al llarg de 16 anys de vida de l’estadi europeista. Durant aquest temps, els diferents problemes de llum que ha patit l’Europa s’han resolt amb iniciatives pròpies de l’entitat o amb col·laboracions privades, posant remei parcial al problema amb la substitució de focus i algun petit tram de cablejat.

No obstant, el problema d’arrel seguia allà, afectant a tot el sistema general. Ara, la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, encapçalada per Maite Fandos, col· laborarà amb l’Europa amb el canvi de la instal·lació, permetent que els partits de nit al Nou Sardenya es puguin seguir desenvolupant perfectament. Segons Fandos “en algunes entitats esportives pots trobar-te que les instal·lacions pateixen defectes de deixadesa o mala gestió, però aquest no és el cas de l’Europa. És un problema que s’ha generat d’arrel i que s’havia de resoldre per garantir la pràctica de l’esport”.

 

ALGUNES IMATGES DE L'INICI DE LES OBRES

El Club

El Club

El Club

acidH TEB FederacioAcell