Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CARRER CÀMELIES, PEATONAL

L'Europa tindrà més espai davant tribuna

El ClubL'ajuntament de Gràcia, amb l'aprovació de l'administració central de Barcelona, ha decidit convertir el carrer Camèlies, en tot el seu tram entre el carrer Escorial i la Plaça de la Font Castellana en un carrer peatonal. La mesura, per reactivar el comerç i pacificar el trànsit, beneficiarà l'Europa donat que el club gaudirà de més espai de vorera a la sortida de tribuna.

El consistori vol desviar el trànsit de la zona per l'interior de la ronda o pels carrers paral·lels i augmentar i potenciar el comerç del carrer Camèlies. Aquesta part de Gràcia, al límit amb el districte d'Horta-Guinardó, no gaudeix de gaires espais peatonals i d'aquesta manera es busca una millora de l'entorn. La millora afectarà molt positivament l'Europa. En convertir en peatonal el tram que passa per davant la tribuna principal de l'estadi, el club s'ha assegurat disposar de més espai físic entre la porta d'entrada al Nou Sardenya i el límit del carrer.
 
D'aquesta manera, el club ja s'ha reservat un espai físic, sobre plànol, per poder facilitar un servei que altres clubs de fora de la capital poden oferir -per espai- i pel qual l'Europa es veia fins ara limitat. Aquest servei serà el de poder encaixar i fer aparcar els vehicles destinats a serveis al Nou Sardenya. Davant l'estadi podran aparcar en un espai reservat pel club l'autocar de l'equip visitant, el cotxe de la tripleta arbtiral o les unitats mòbils de la TV quan aquesta cobreix esdeveniments en directe a l'estadi, com el recent partit de La Marató de TV3. Les obres començaran al finals de l'any 2012.

acidH TEB FederacioAcell