Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RESUM DE L'ANY 2011

El més destacat dels 365 dies

El ClubLa roda del temps segueix girant i, una vegada més, es tanca un any. Parlant de futbol, com la majoria d'anys, ha donat per històries positives i negatives, en l'aspecte esportiu, social i institucional d'un club com l'Europa. A l'interior d'aquest article repassem el més destacat de cada mes amb quatre comentaris i petites pinzellades per sintetitzar els dotze mesos.

GENER

El club obre procés electoral
 
El primer mes de l’any obria la portada del periòdic L'Escapvlat amb la notícia de la convocatòria d’eleccions a presidir el club. L’Escapvlat explicava que només hi havia hagut dos comicis previs en democràcia. Va destacar també aquell mes un derbi de veterans entre l’Europa i l’Espanyol per recollir joguines pels nens més necessitats.
 
FEBRER

De Bode renova mandat
 
Guillaume de Bode, sense oposició i, per tant, sense passar per un procés electoral, sortia escollit novament com a president del club, en aquesta ocasió per un mandat de sis anys amb la nova Llei de l’Esport a la mà. Al mes de febrer, el periòdic L’Escapvlat va celebrar el seu primer any d’existència. El club va donar a conéixer aquell mes les cares de la nova junta de l'entitat.
 
MARÇ

Campanya "De l'escola a l'estadi"
 
El CE Europa va engegar el mes de març una campanya per portar els diferents alumnes de centres i instituts de Gràcia al club, per apropar-se a les seves activitats i per seguir al Primer Equip. L’entitat va publicar el seu primer àlbum de cromos i Joan Josep Isern tornava amb força al club per encarregar-se de presidir la Fundació. Joan.Vasco, soci del club a l’Argentina, va visitar Catalunya i va veure per primera vegada el Nou Sardenya.
 
ABRIL

Greu lesió de Cebri
 
El davanter centre de l’Europa, Cebrià Queralt, queia lesionat de gravetat després del partit de l’Europa contra el Prat. L’equip perdia allà gairebé tota possibilitat de jugar el play-off d’ascens. El club va executar reformes en estructures de l’estadi.
 
MAIG

Delmàs entra a la glòria de les llegendes
 
El capità del Primer Equip, Àlex Delmàs, entrava en el ‘top 10’ de jugadors de l’Europa amb més partits disputats de lliga en tota la història de l’entitat i passava a convertir-se en llegenda activa del club. La Fundació del club va tornar a constituir junta directiva i la web del club va incorporar periòdicament fins a tres columnistes setmanals d’opinió.
 
JUNY

Dólera, renovat per dos anys
 
El tècnic de l’Europa, Pedro Dólera, signava la renovació per dues temporades, amb total recolzament del president en un acte social a la sala de premsa. El futbol base signava una temporada plena d’ascensos i bones classificacions finals. Paral·lelament, el club va celebrar el dia de l’aniversari de l’Europa (5 de juny) la Diada del Soci amb motiu dels 104 anys d’història de l’entitat.
 
JULIOL

Dólera, renovat per dos anys
 
L’Escapvlat publica la darrera foto oficial de la temporada de la primera plantilla. La periodista Isabel Ocaña entrevista el nou tècnic del Juvenil A, Jesús Angoy per la pàgina web i pel periòdic. En el mercat de fitxatges, es presenten sis cares noves al Primer Equip de cara a la següent temporada.
 
AGOST

El màxim rival, convidat a casa
 
Per primera l’Europa convida al seu màxim rival esportiu, el Sant Andreu, a participar del trofeu Vila de Gràcia, en un fet insòlit i sense cap tipus de precedent. Es publiquen els calendaris de lliga de la temporada. Es congelen els preus del carnet de soci i el Projecte Llepolia explica la història de l’Europa dins la tradició de Sant Medir.
 
SETEMBRE

L'Europa, 'l'avi' de Tercera

 
D’entre els actuals equips que militen a la Tercera Divisió, l’Europa és el líder de temporades disputades, amb un total de 48. L'inici en lliga del Primer Equip és prometedor, amb una ratxa inicial que el deixa durant cinc jornades dins el grup de play-off d'ascens.
 
OCTUBRE

L'Escola es posa en marxa

 
L’Escola de futbol es posa en marxa una temporada més amb èxit d’inscrits i una llarga llista d’espera. El club supera amb unanimitat en tots els punts de l’ordre del dia l’Assemblea General Ordinària de socis en un acte celebrat, com els darrers anys, al Centre Moral de Gràcia.
 
NOVEMBRE

10 anys de pàgina web

 
L’Escapvlat del mes de novembre va ser històric. Per primera vegada en la història d’aquest mitjà de comunicació del club es dedicava tot el número d’un mes a un especial monogràfic. El motiu s’ho valia: la pàgina web del club, ceeuropa.cat, celebrava 10 anys de vida a la xarxa. Aquest va ser el primer Escapvlat sense publicitat a la portada. Aquest mes es va presentar el Futbol Base del club.
 
DESEMBRE

La Marató de TV3

 
L'Escola de futbol del club es va presentar instants abans del partit de famosos de La Marató de TV3, que es va disputar novament al Nou Sardenya. La tinent d'alcalde d'esports i regidora de Gràcia, Maite Fandos, concedeix la seva primera entrevista als mitjans del club. S'inicien les reformes de l'enllumenat del Nou Sardenya.
 
 

acidH TEB FederacioAcell