Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BON ANY 2012!

Els millors desitjos europeistes a tothom

El ClubEnrere queda l'any 2011 i per davant, 365 dies que, en clau europeista, faran seguir l'entitat el seu camí lent però sense pausa, amb diferents reptes sobre la taula i sobretot un desig comú: que l'actual i greu crisi afecti el menys possible a tothom, des dels estaments fins als socis del club. Des de l'entitat s'espera un 2012 molt positiu en valors i formació.

En un context marcat per la crisi econòmica, l'Europa, que fa ja tres anys que va aplicar el seu propi pla d'austeritat, seguirà mantenint aquesta filosofia durant el nou any, tal com va quedar marcat -sobretot  nivell econòmic- en la passada Assemblea General de socis del club. Esportivament, el club espera bons resultats generals d'una base esportiva, la federada, cada vegada més creixent i consolidada a les principals categories del nostre futbol.

L'Escola de futbol, amb una alta representació de nens i nenes i una gran llista d'espera -fruit de la bona fama i la bona gestió formativa a nivell barceloní- seguirà apostant pels valors i l'educació en les edats més petites abans de despertar l'esperit competitiu. A nivell de Primer Equip, l'entitat espera aixecar el vol a la taula classificatòria i acabar la temporada on l'equip mereix, entre els set primers de la taula. Tots aquests propòsits el club espera viure'ls amb el suport dels seus socis i aficionats. Feliç 2012 !!!

 

acidH TEB FederacioAcell