Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS 'EDIFICIS EUROPA', EXPLICATS AL LLIBRE DE RAMON BESORA

Capítol especial d'històries del franquisme

El ClubL'advocat i psicòleg Ramon Besora, soci i insígnia d'or de l'Europa, ha publicat un nou llibre, en aquesta ocasió tractant històries del franquisme i amb un capítol especial dedicat al tractament d'una zona d'equipaments que es va acabar convertint en el gratacels que s'aixeca al lateral del camp. El llibre conté un pròleg escrit per Joan Tardà.

El tercer llibre de Ramon Besora amb l'editorial Mar Blava porta per títol "Treballa, treballar i ... història d'un franquista passiu". Explica vivències del passat més fosc d'Espanya viscudes per gent que no era franquista però que en va patir les conseqüències derivades del règim. Alguns personatges tenen nom i cognoms, d'altres són desidentificats, però conservant els seus fets reals.

Al llibre, hi ha un capítol a banda pel CE Europa. Besora parla de com el club va perdre una gran oportunitat de gaudir de l'espai d'equipaments on ara s'aixeca el gratacels i tota la zona interior d'edificis i vivendes. Com va passar aquella zona d'espai d'equipaments a espai privat de forma poc legal, qui va tenir la culpa d'aquesta situació i el futur que hagués esperat a l'Europa amb una zona esportiva des del carrer Camèlies fins a Providència queda descobert a les pàgines interiors del llibre.

 

El Club

 

 

acidH TEB FederacioAcell