Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

HOMARE SAWA, PILOTA D'OR 2011, S'ENTRENARÀ AL NOU SARDENYA

L'equip INAK Kobe, d'estada a Barcelona

El ClubLa millor jugadora de futbol femení del planeta es vestirà de curt al Nou Sardenya. L'equip on juga Homare Sawa, recent guanyadora de la Pilota d'Or 2011, l'INAC Kobe de Japó, es troba d'estada a la capital catalana per disputar un amistós amb el Barça. Dos dels entrenaments seran a Gràcia, el primer d'ells aquest mateix dimecres de 15 a 17 hores.

No sempre es té la possibilitat de veure, a casa, la millor futbolista del món. Els socis i aficionats de l'Europa, del futbol català i mundial en general, ho podran fer al Nou Sardenya durant els propers dies. L'INAC Kobe s'entrenarà dues vegades a l'estadi gracienc, una aquest dimecres (15 a 17 hores) i l'altra el proper dilluns (hora encara per confirmar).

L'equip on juga la reconeguda com Pilota d'Or 2011, Homare Sawa, realitzarà diversos entrenaments a la ciutat, sobre gespa natural i artificial. El Nou Sardenya s'ha escollit com escenari per aquest segon tipus d'entrenament. A les files de l'equip de l'INAC Kobe s'hi troben, al marge d'Homare Sawa, diverses futbolistes campiones del món amb la selecció de Japó al darrer mundial femení.

 

El Club
Homare Sawa, rebent el premi FIFA Pilota d'Or 2011

Fotos: Reuters

 

 

acidH TEB FederacioAcell