Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA MILLOR DEL MÓN DEIXA EMPREMTA AL NOU SARDENYA

Homare Sawa fa història a l'estadi

El ClubPoques vegades la paraula història agafa força amb totes les seves lletres. El migdia del dimecres 1 de febrer del 2012 serà d'aquells que ompliran una pàgina dins l'historial de l'estadi gracienc. La Pilota d'Or 2011, Homare Sawa, va provocar la concentració de premsa més gran mai vista a l'estadi per un esdeveniment de caire futbolístic. La cita bé s'ho valia.

A les 14:36 hores del dia d'ahir, Homare Sawa va posar els peus sobre la gespa del Nou Sardenya davant la concentració de mitjans de comunicació (gairebé un terç provinents de Japó) més gran que es recorda a Gràcia per un esdeveniment esportiu relacionat amb l'Europa o el seu estadi. Al llarg de les dues hores i mitja de sessió es van citar al recinte escapulat més de 40 periodistes entre càmeres de TV, fotògrafs, redactors de diari i redactors de ràdios.

Homare Sawa, millor jugadora del món segons la FIFA i recent Pilota d'Or 2011 al costat de Leo Messi, va centrar tot el protagonisme i les mirades també de molts curiosos que van passar pel Nou Sardenya. El seu equip, l'INAC Kobe Lionessa, d'estada d'hivern a Barcelona i que disputarà amb el femení del FC Barcelona un amistós benèfic a favor de les víctimes del tsunami viscut a Japó l'any passat, va exercitar-se sobre la gespa de l'estadi amb Sawa i altres jugadores campiones del món. La presència de la millor jugadora del planeta centrarà la portada i les pàgines centrals de la propera edició del periòdic L'Escapvlat, que sortirà a la llum el diumenge 12 de febrer.
 
L'INAC Kobe va rebre de mans del president del club, Guillaume de Bode, uns obsequis del CE Europa i el llibre de la seva història. Els mitjans informatius i gràfics del club van ser els únics autoritzats a cobrir la sessió d'entrenament a peu de gespa, un autèntic privilegi per una jornada senzillament històrica i que, de retruc, servirà per parlar més de futbol femení a casa nostra i potenciar aquesta branca de l'esport rei.

 

LES IMATGES D'UNA JORNADA HISTÒRICA

El Club

El Club

 

El Club

El Club

El Club

El Club

El Club

 

acidH TEB FederacioAcell