Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL PREU DEL CARNET DE SOCI NO VARIARÀ EN CAP MODALITAT

Disponibles a partir del dimecres 23 de juliol

CarnetEl carnet de soci de l'Europa per a la temporada 08/09 estarà disponible per a la seva renovació o per donar-se d'alta com a abonat del club a partir del dimecres dia 23 de juliol. Els preus per a cada modalitat (protector, jubilat, standard o grada jove) no variaran respecte la temporada passada. Segons els estatuts del club, l'aprovament del preu dels carnets (formalisme habitual a les assemblees de socis) no necessiten d'aquest mecanisme si no es modifiquen de valor.

És per això que enguany l'abonament per veure els partits de lliga del Primer Equip i el Juvenil A (els dos equips pels quals es cobra entrada al camp) està disponible abans de començar l'agost. Segons els estatuts, només l'augment de preus és necessari que sigui aprovat per la massa social de l'entitat. En aquest sentit, la normativa marca que la no modificació del seu valor manté la validesa de l'aprovació rebuda en el seu dia. És per això que el carnet ja està disponible sense haver d'esperar a passar pel tràmit d'una assemblea de socis que se celebrarà el proper mes de setembre, dins el marc dels quatre mesos naturals que contemplen les normatives després dels tancaments dels exercicis esportius.

Al nou carnet, a la part frontal, figuren l'escut del club, l'estadi (al fons) i la figura d'un jugador com a nous motius del disseny d'aquest nou curs de lliga, acompanyats de la llegenda "Temporada 08/09". El preu dels carnets per a cada modalitat i la boca d'accés al camp que li pertoca queda de la següent manera:

 

Carnet

acidH TEB FederacioAcell