Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL DILLUNS DE PASQUA AMB MONA ... DEL CE EUROPA!

  Disponible a la pastisseria Formentor

El ClubLa tradicional celebració del dilluns de Pasqua ve acompanyada de les no menys tradicionals mones. En les darreres dècades els pastissers han elaborat representacions no només clàssiques sinó també modernes en l'àmbit de l'esport, dibuixos animats, etc. Ara també hi ha mona de l'Europa gràcies a la iniciativa i el disseny dels responsables de la pastisseria Formentor del carrer Camèlies.

A la clàssica pastisseria mallorquina, present al barri des del 1952, han elaborat dues potents mones 100% de xocolata. Els socis i aficionats del club podran triar, per 40€, entre dos models de mona de l'Europa. El primer, amb escut gran del club, una porteria, dues botes de futbol, una pilota, un petit terreny de joc i la reproducció de la samarreta del club. El segon, amb els mateixos elements però canviant la samarreta de xocolata per un nino escapulat de sucre vestit de jugador.

Les mones estan elaborades amb una base de xocolata negra i capes de xocolata blanca per fer els escuts, la samarreta i el nino. La part blava de l'escut, el futbolista i l'escapulat de la samarreta és també xocolata (tot 100% comestible) amb colorant. L'únic no comestible és la porteria, feta de plàstic. El camp de futbol és també 100% de xocolata tenyida de colorant verd. Els interessats en la compra o reserva d'una mona de l'Europa poden accedir directament a la pastisseria Formentor (Camèlies 19-21) o trucar al 932 133 540.

 

El Club
El primer model de mona, amb una samarreta de xocolata blanca

El Club
El segon model de mona, amb un jugador escapulat de sucre

El Club
Les dues mones escapulades de la pastisseria Formentor del carrer Camèlies

 

 

acidH TEB FederacioAcell