Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CAMP DE L'ÀLIGA ACOLLIRÀ EL FUTBOL DELS 'EUROGAMES'

Els partits es jugaran el 25 i 26 de juliol

EurogamesEls 'Eurogames', els campionats d'Europa de gays i lesbianes, esdeveniment esportiu en marxa des de 1992, serà acollit del 24 al 27 de juliol per la ciutat de Barcelona. Pel que fa a les competicions futbolístiques, diversos camps acolliran els partits, entre ells el Camp de l'Àliga gracienc. Les instal·lacions de la UAB acolliran els partits femenins. L'Àliga, entre d'altres, en categoria masculina.

El Camp de l'Àliga, el Narcís Sala de Sant Andreu i el camp de futbol de La Catalana acolliran els dies 25 i 26 els partits en categoria masculina dels Eurogames. Aquests campionats són l'event esportiu més gran destinat a persones lesbianes, gays, bisexuals i transexuals a Europa. Des de 1992, amb el primer campionat a Den Haag (La Haya), Holanda, la EGLSF (European Gay & Lesbian Sport Federation) ha posat en marxa aquests campionats a diversos punts d'Europa.

Durant els Eurogames, la junta directiva de la EGLSF concedeix dos premis especials, els "Challenge Cups", que es concedeixen a dues personalitats de la ciutat d'acollida, home i dona, pel seu exemple en la lluita contra l'homofòbia.

 

acidH TEB FederacioAcell