Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DOL PER LA MORT D'AGUSTÍ JUAN

Ens deixa el soci número 20 del club

El ClubLa familia de l'Europa està de dol per la defunció aquest matí d'Agustí Juan Font, soci número 20 de l'entitat i insígnia d'or del club. Als 83 anys d'edat, feia un temps que no podia passar pel Nou Sardenya a veure l'equip, però va estar informat de les seves evolucions fins el darrer dia. L'enterrament tindrà lloc aquest mateix dijous al matí Descansi en pau.

Agustí Juan va rebre el 5 de juny del 2009, en l'acte del 102 aniversari de l'entitat, la insígnia d'or de l'Europa per més de 50 anys de fidelitat com a soci. Europeista de tota la vida, ha deixat seguiment en la seva nissaga amb el seu fill, Josep Manel Juan, soci número 142 del club escapulat.

Des de demà, dia 17 d'abril, estarà oberta la sala de vetlla número 20 del tanatori de Sancho d'Ávila. Al mateix tanatori tindrà lloc una cerimònia el dimecres dia 18 a les 09:50 hores, instants abans de l'enterrament. El club i la seva junta directiva volen transmetre el seu condol a la família i amics per aquesta important pèrdua.

 

acidH TEB FederacioAcell