Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CONTRA LA MONTA A LES SET, GRATIS PER A TOTES LES DONES

Possible festa de base amb aleví i juvenil

El ClubCap de setmana especial. El Primer Equip jugarà el darrer partit a casa de la temporada rebent la Montañesa en un derbi decisiu pel futur de totes dues entitats dins la classificació. L'encontre podria servir, a més, per homenatjar dos equips que podrien ser campions: Aleví A i Juvenil B. A més, les dues principals penyes d'animació entregaran els seus premis.

Aquest diumenge el darrer partit escapulat com a local tindrà tot un seguit d'iniciatives i reconeixements. D'una banda, com a extensió del dia de la mare, el CE Europa ha decidit que totes les dones entrin de franc al partit Europa-Montañesa (amb inici a les 19 hores al Nou Sardenya). En els instants previs al partit, el Caliu Gracienc i la Torcida Escapulada reconeixeran el 'jugador amb més caliu' i el 'millor jugador', respectivament, de la temporada.

D'altra banda, els equips de base de l'Aleví A i el Juvenil B podrien, segons els seus resultats, proclamar-se campions aquest cap de setmana. Si és aixì, sobre la gespa del Nou Sardenya rebrien tots dos homenatge instants abans del partit. L'Aleví A jugarà dissabte a les 11 hores al Camp de l'Àliga contra el Vilassar, mentre que el Juvenil B ho farà per la tarda, a les 17:30 hores, al camp del Vilassar de Mar. El club convida a socis, seguidors i familiars a donar suport als dos equips.

acidH TEB FederacioAcell