Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

105 ANYS!

5 de juny, aniversari del club

El ClubCom cada 5 de juny, l'Europa està d'aniversari. Enguany l'entitat gracienca celebra el seu 105 aniversari i ho fa coincidir amb la cinquena edició de la "Diada del soci", petita gala que serveix anualment per reconèixer la fidelitat d'aquells socis que hagin complert 25 i 50 anys de militància. Enguany, a més, s'hi sumen diferents reconeixements i alguna que altra petita sorpresa.

Una colla de joves i engrescats futbolistes van decidir fusionar dues penyes esportives un 5 de juny de 1907. Per estalviar-se l'elevat cost de registre d'una nova entitat, van pagar el deute federatiu d'un club recent desaparegut, el FC Europa. Sota la denominació de "Club Deportivo Europa", va nèixer l'entitat que, fins ara, ha donat les màximes alegries futbolístiques a la Vila de Gràcia.

Aquesta nit, el club reconeixerà la fidelitat de socis que hagin complert 25 i 50 anys de continuada militància social a l'entitat en una petita gala-sopar al El Centre. L'acte, plenament consolidat, celebrarà la seva cinquena edició tornat a organitzar un sopar després d'haver-se establert com un jorn d'àpat variable però sempre present en 5 de juny des de l'any del Centenari.

acidH TEB FederacioAcell