Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

NOVA SAMARRETA ESCAPULADA

El Primer Equip estrena equipació

El ClubL'Europa estrenarà una nova primera equipació la propera temporada 2012/2013. La nova samarreta, que ja van poder veure en exclusiva els socis presents a la tradicional Diada del 5 de juny, s'estrenarà en l'acte informal de comiat de temporada amb els nous fitxatges, que ja la lluiran a la foto que es faran aquest dijous (20 hores) a l'estadi com a nous jugadors escapulats.

El cap de premsa de l'entitat, Àngel Garreta, havia estat el dissenyador de les dues anteriors equipacions, l'actual que s'ha lluit fins ara i la del Centenari l'any 2007. Ara, la marca equipadora del club, Elements, ha apostat per un disseny propi, innovador -l'Europa jugarà per primera vegada amb dues franges verticals blaves al lateral del tronc- i que incorpora un detall 'retro' al coll, tancat amb botó de camisa.

La nova samarreta manté la bandera de la UE a la dreta i l'escut i el lema "Vila de Gràcia" a l'esquerra. A la part posterior, entre la volta de coll i l'escapulari de darrere s'inclourà la senyera catalana. De la mateixa manera, tant el propi escapulari com l'escut aniran cosits directament sobre la roba. En un primer moment portaran la samarreta el Primer Equip, el Femení i el Futbol Base.

 

ELS DETALLS DE LA NOVA SAMARRETA

El Club
Aspecte de la combinació de samarreta i pantaló presentada en la Diada del Soci

El Club
La senyera, detall a la part posterio

El Club
L'escapulari anirà cosit i format per diminuts quadradets blaus

acidH TEB FederacioAcell