Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TEMPS DE REFORMES

El club impulsa millores estructurals

El ClubAprofitant els dies on l'activitat de caire esportiu està més aturada (a excepció dels dos Campus en marxa), el CE Europa està efectuament obres i reparacions de manteniment als seus dos recintes: el Nou Sardenya i el Camp de l'Àliga. En aquest article repassem les principals actuacions que permetran posar al dia els dos espais de cara a l'inici de la propera pretemporada.

Així doncs, al Camp de l'Àliga, s'efecturan tasques d'instal·lació d'una nova caldera i els seus tubs derivats per  tal de garantir una mijor climatització i servei de dutxa durant l'època de fred. Aquesta és una de les principals inversions de l'entitat i que tindrà inici un cop finalitzat el Campus de Tecnificació que enguany s'estrena en aquest recinte .

El propi Camp de l'Àliga viurà un nou procés de pintura tant interior com exterior per remarcar i renovar els colors blanc i blau de l'Europa. A tots dos recintes, Àliga i Nou Sardenya, hi haurà petites intervencions internes als vestuaris, pintura i millora de llum de diferents zones i, també en tots dos espais, renovació de les xarxes altes que impedeixen que una pilota desviada surti cap al carrer.

acidH TEB FederacioAcell