Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

OBERT EL TERMINI DE PETICIÓ D'ACREDITACIONS DE PREMSA

Expliquem el procediment a seguir

El ClubCom és habitual cada mes d'agost, el departament de premsa del club obre el període d'acreditació dels mitjans de comunicació escrits, televisius, radiofònics o virtuals que tinguin intenció de cobrir la temporada esportiva del Primer Equip de l'Europa i vulguin accedir al Nou Sardenya ja sigui per cobrir el gruix de la temporada o bé per un partit en concret.

L'accés a les instal·lacions del Club Esportiu Europa (Nou Sardenya i Camp de l'Àliga) és lliure a totes les categories de base, masculines i femenines. Pel que fa als equips on hi ha taquilla i control per accedir a l'estadi (partits del Primer Equip, al Nou Sardenya), els periodistes, fotògrafs, locutors, càmeres i reporters tenen tres maneres diferents d'acreditar-se per accedir a l'estadi.

ACREDITACIÓ PRÒPIA

Tots els periodistes que estiguin degudament acreditats pel seu mitjà de comunicació o pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, tindran lluire accés al Nou Sardenya sense haver de sol·licitar acreditació extra. Aquesta és la opció que el Departament de Comunicació del CE Europa recomana de forma preferent, donat que és un métode directe d'entrada, sense necessitat de confirmació durant la setmana i que estalvia tot tipus de gestions prèvies a la cobertura. En entrar al recinte es podria pendre nota del mitja i del periodista abans d'accedir a l'interior de l'estadi si així és necessari procedir segons el tipus de partit.

ACREDITACIÓ DE TEMPORADA

El Departament de Comunicació del club preveu l'acreditació i fabricació de credencial -tipus carnet- amb l'identificatiu de l'Europa per a tots aquells mitjans de comunicació, periodistes, fotògrafs o locutors que tinguin previst cobrir, en gran mesura, tota la temporada esportiva. Aquestes acreditacions s'han de sol·licitar a la següent adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . El plaç per a sol·licitar acreditacions per a una temporada completa abarca des del 15 d'agost de la pretemporada en qüestió fins a l'1 de febrer de la temporada en curs. (a partir de llavors els periodistes s'hauran d'acreditar amb acreditació del seu propi mitjà o bé sol·licitar-ne pels partits a cobrir de forma individual).

ACREDITACIÓ PARTIT ÚNIC

El CE Europa no fabricarà credencials individuals en format carnet tret de les sol·licitades de cara a cobrir tota la temporada. Per a accedir a cobrir un únic partit, cal posar-se en contacte amb el Departament de Premsa al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i fer-ho durant la setmana en què es jugarà el partit en qüestió al Nou Sardenya. El dia i hora límit de rebuda de peticions és els dijous a les 23:59 hores de la nit. A partir dels divendres de la setmana de partit, el CE Europa no facilitarà noves acreditacions, havent-se d'identificar el periodista mitjançant acreditació pròpia o del seu mitjà de comunicació a la porta principal de tribuna.

SERVEIS DE PREMSA A L'ESTADI

Els periodistes acreditats disposaran del full d'alineacions del partit (s'entrega entre 20 i 30 minuts abans de l'encontre), cabines de retransmissió (prèvia reserva o concedint-ne una si resta lliure) i taules de premsa al llarg de la part superior de la tribuna de l'estadi. Tot tipus d'acreditat (sigui ràdio, Tv, web, premsa escrita o fotografia) tindrà accés també a la roda de premsa posterior al partit.

DADES NECESSÀRIES PER ACREDITAR-SE

Els periodistes o mitjans de comunicació que contactin amb el Departament de Premsa del club per sol·licitar acreditacions, del tipus que siguin, hauran d'especificar la data i partit al qual es vol assistir (o bé especificar que se sol·licita per la temporada sencera) i facilitar el nom complet (nom i dos cognoms), el DNI, el nom del mitjà i la tasca a desenvolupar (ràdio, Tv, web, premsa escrita o fotografia). En cas de tractar-se de pràctiques universitàries o treballs universitaris, cal facilitar les mateixes dades personals i la especialitat universitària, el curs que s'està estudiant, la universitat de procedència i la finalitat informativa de l'assistència.

acidH TEB FederacioAcell