Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL POBLE SEC JUGARÀ ENGUANY DE LOCAL AL NOU SARDENYA

Diumenges a les 12, alternant amb l'Europa

Poble SecEl Poble Sec, històric equip barceloní que milita des de fa unes quantes temporades a Primera Catalana, jugarà els seus partits de lliga com a local al Nou Sardenya, després d'haver arribat a un acord de col·laboració amb l'entitat escapulada. Ho farà els diumenges al matí quan l'Europa jugui fora. Els dies de coincidència, l'Europa ocuparà aquest horari i el Poble Sec desplaçarà el seu partit a la tarda o bé l'avançarà al dissabte.

Les dificultats que l'equip blanc-i-blau travessa des de fa uns quants anys per aconseguir la gestió d'un camp de futbol com a camp local propi (La Satàlia, La Bàscula, Pau Negre...) i el fet de no poder disputar els partits en gespa artificial al districte de Sants --on històricament ha jugat sempre l'equip sequista-- ha provocat l'exili temporal de l'entitat presidida per Pedro Venero.

Mentre l'Ajuntament de Barcelona busca una sol·lució esportiva pel Poble Sec i la resta d'equips de la zona com el Sants, instal·lant gespa artificial en algun dels terrenys de joc del districte, l'Europa ha arribat a un acord amb l'equip de Primera Catalana per a disputar els seus partits de lliga a Gràcia durant l'exercici 08/09. Els diumenges que l'Europa jugui lluny de l'estadi, el Poble Sec ocuparà l'horari de les 12 del matí. A més a més, l'acord inclou que els socis del club escapulat puguin veure tots els partits, prèvia presentació del carnet d'abonat del present exercici.

 

acidH TEB FederacioAcell