Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ASSEMBLEA APROVA ELS PUNTS DE L'ORDRE DEL DIA

El club presenta l'estat de comptes

El Club

Un total de 52 socis del CE Europa es van donar cita ahir a la tarda al teatre del Centre Moral de Gràcia. La directiva, encapçalada pel president Guillaume de Bode, va aprovar tots els punts de l'ordre del dia i va modificar un capítol econòmic dels estatuts per presentar comptes amb criteri de temporada. També es va ratificar en el càrrec de secretari a Josep Maria Romero, portaveu durant l'assemblea d'ahir.

Després de les protocolàries lectures de l'acta de l'assemblea anterior i de la memòria esportiva del passat exercici, el club va pressentar els números del balanç econòmic de la temporada 2011/2012, que es va tancar amb un benefici de 7.740€. Pel que fa a la present temporada, l'Europa ha dibuixat un pressupost global de 1.023.000€, dels quals 150.450€ formen part del pressupost específic de plantilla del Primer Equip, 163,852€ del Futbol Base, 179.250€ de l'Escola, 10.456€ del Femení i 8.328€ del nou Europa B. El punt 5 de l'ordre del dia va servir per rafiticar Josep Maria Romero com secretari i per canviar un article essencial dels estatuts del club que permetrà, a partir d'ara, presentar reglamentadament un balanç econòmic de temporada i no de caràcter anual pur.

Pel que fa a l'informe del president, Guillaume de Bode va voler destacar i afirmar davant dels socis que el club "apostarà decididament per potenciar el Primer Equip i també, a nivell empresarial, la vessant del soci patrocinador". El màxim dirigent europeista va assegurar que el més important "és seguir en el camí de la viabilitat del club", ampliant el ventall esportiu "amb la creació d'un Europa B formatiu i de futur" i sense oblidar l'aspecte social de l'entitat i la Fundació. L'assemblea va posar punt i final a la seva cita anual amb els socis a les 22:36 hores.

 

El Club
El president, en el moment de donar inici l'assemblea

El Club
Part dels socis presents al Centre Moral escoltant la lectura de l'acta de l'any anterior

El Club
Josep Maria Romero va ser ratificar com a secretari del club

El Club
L'assemblea va tenir una durada de tres hores i sis minuts

 

 


acidH TEB FederacioAcell