Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DESCOBRINT LES REFORMES INTERNES A ULLS DEL SOCI

Així és el nou túnel de vestidors

El Club

Durant aquest estiu les interioritats del Nou Sardenya i el Camp de l'Àliga -i també alguns elements externs de tots dos recintes- han patit obres i millores profundes. En aquest article oferim imatges exclusives a socis i aficionats dels acabats finals i mostrem l'espai més íntim del club, el lloc on de vegades no entren ni les persones més importants: el vestuari del Primer Equip.

Amb les millores realitzades, l'estadi del Nou Sardenya ha guanyat en funcionalitat interna. La construcció, deficient des de la seva inauguració el 1995, va estar poc pensada per una finalitat esportiva -espais estrets, poca llum natural, desnivells i esglaons, parets i límits cada pocs metres...- i presentava mancances a nivell del terra intern del recinte. Ara, amb aquesta millora, el nou terra guanya en nivellament (100% pla sense desnivells), en adherència de les botes, en distribució i canalització de l'aigua i en visibilitat.

Entre les diferents obres de millora també destaca un nou element a disposició dels jugadors del Primer Equip: una banyera privada de recuperació, tonificació i tractament per a després dels partits o per a tractar diferents tipus de lesions musculars. Un espai del racó més íntim al fons més íntim del vestidor que es pot veure en les següents imatges. 

El Club
Aquest nou aspecte presenta el vestuari del Primer Equip, el lloc més íntim de l'estadi

El Club
I al fons d'aquest 'sagrat' espai, una nova banyera de recuperació i tractament

El Club
Les escales d'accés al túnel de vestuaris han baixat el seu nivell i han millorat comoditat

El Club
El nou terra del túnel: totalment pla, sense irregularitats i amb una sortida d'aigua lateral

acidH TEB FederacioAcell