Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

COMUNICAT DE LA JUNTA DIRECTIVA DEL CE EUROPA

El club defensa el model lingüístic actual

El Club

La junta directiva del Club Esportiu Europa ha emès un comunicat oficial sobre el model lingüístic actual a Catalunya per manifestar el seu suport incondicional a l'escolarització en català, com a model integrador i de cohesió social reconegut internacionalment. 

“La Junta directiva del CE Europa vol manifestar el seu suport incondicional al model lingüístic actual de Catalunya. És prou evident que, en les darreres dècades, ha contribuït de forma decisiva a la cohesió social i a l’equitat i, per tant, a la convivència en el nostre país. Creiem que el seu qüestionament en aquests moments és una greu irresponsabilitat i un intent innecessari de crear un conflicte allà on no n’hi ha.

Nosaltres, com a Club defensem i defensarem sempre la dignitat del nostre país i rebutgem qualsevol intent de fractura social emparant-se en raons falses i injustificades de discriminacions inexistents per causes lingüístiques. El nostre Club estarà sempre al costat del diàleg, de la responsabilitat, del consens i de la construcció d'una convivència pacífica i integradora, de la qual Catalunya n'és un exemple internacionalment reconegut.”

La junta directiva del CE Europa

 

 


acidH TEB FederacioAcell