Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RECOLLIDA DE JOGUINES

Europa Solidari

El Club

 El Club Esportiu Europa i la Fundació Privada Europa han emès una circular anunciant la recollida de joguines solidàries que el club engegarà durant els propers dies. Des de la plana web del club us volem acostar també el seu contingut, que podeu llegir a continuació:

"Benvolguts/des,

Tant el Club com la Fundació Privada Europa hem encetat un procés d'implicació i compromís actiu amb la solidaritat. Fa uns dies varem fer una recollida exitosa d'aliments gràcies a la vostra complicitat que tindrà una segona part en el mes de febrer i de la qual rebreu oportuna informació. Ara volem ser un lloc de referència en la recollida de joguines. Es podrà participar en aquesta recollida de joguines en 3 moments:

- Durant la darrera setmana d’activitat d’entrenaments de Futbol Base i Escola al mes de desembre i la primera setmana d’entrenaments del mes de gener a les oficines del Club.

- El dissabte dia 22 de desembre de 10h a 13h durant la recollida de cartes dels Patges Reials als responsables de l´Escola al Nou Sardenya.

- En el partit del dissabte 5 de gener dels Veterans del CE Europa i el FC Barcelona a les 12h al Nou Sardenya on l’entrada serà gratuïta amb una joguina.

Us convidem a mantenir la flama encesa de la solidaritat. Aprofitem per desitjar-vos un Bon Nadal i bona salut.

Salutacions cordials"

Comissió Esportiva CE Europa i Fundació Privada Europa

 

 


acidH TEB FederacioAcell