Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BON NADAL I BONES FESTES!

El club envia els millors desitjos

El Club

Els màxims responsables del Club Esportiu Europa, la Fundació Privada Esportiva Europa i la Comissió Esportiva que vetlla pel desenvolupament del Futbol Base i l'Escola de Futbol han redactat una carta destinada a tots els socis, familiars i aficionats que formen la gran família europeista. Una carta on s'expressen els millors desitjos per aquestes festes i pel proper any.

CARTA DEL CE EUROPA

Benvolguts socis, familiars i amics,

Estem davant un Nadal i un canvi d’any marcats per les moltes preguntes i dubtes que genera la conjuntura actual del nostre entorn. Reunir-se en el club per la pràctica del futbol o simplement com espectadors ha de ser una garantia de diversió amb actituds positives. Més que mai el nostre model de club ha de servir per ajudar i generar millors futbolistes i persones.

L’any 2013 volem continuar treballant per respectar la història, el present i futur del club, dins un marc familiar d’acord als valors establerts. Rebutjarem les victòries a qualsevol preu i treballarem entre tots per mantenir la coherència econòmica i social del nostre club amb actituds constructives i optimistes. Ajudarem els nostres 1400 joves esportistes a trobar el seu camí futbolístic i personal amb il·lusió, confiança i cordialitat.

Desitgem a tota la família europeista unes festes de Nadal i un any 2013 amb molts èxits i alegries dins un ambient de pau, solidaritat, respecte i bona salut per tothom. Gràcies per sentir els colors i valors de l'Europa! 

Europa, sempre endavant!!! Rebeu una cordial salutació,

Guillaume de Bode
President i Junta Directiva del CE Europa

Joan Josep Isern
President de la FEP Europa

Arturo Ramírez
President de la Comissió Esportiva

 

El Club

 

acidH TEB FederacioAcell