Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

GOLOBART DEBUTA A LA 'CUP'

L'excentral gracienc dóna el salt

El Club

Qui va ser defensa central del Juvenil A del CE Europa a Divisió d'Honor, arribant a debutar amb la samarreta del Primer Equip a Tercera Divisió, Roman Golobart, ha donat el salt aquesta mateixa setmana amb el seu equip, el Wigan, debutant com a titular a la copa anglesa, la 'FA Cup'. Aquests són els primers minuts del jugador català amb el primer equip amb només 20 anys d'edat.

Va ser el segon futbolista més jove de la història de l'Europa en debutar amb el Primer Equip i també el primer jugador del Futbol Base escapulat en debutar oficialment amb un combinat de la selecció estatal . En el seguiment que, cada cert temps, fent en aquesta web dels valors sorgits de l'Europa i que ara juguen en altres clubs d'alt nivell, ens hem centrat en la figura d'aquest alt i encara molt jove central.

Fitxat pel Wigan que entrena el també català Robert Martínez, Golobart -que forma part de l'equip de reserves sots'21- va disputar dimarts el seu primer partit oficial amb el primer equip. Va ser en el partit de la 'FA Cup' que el seu club va guanyar per 0-1 al camp del Bournemouth. El jove defensa, que en la seva aventura a l'estranger ha estat cedit prèviament a l'Inverness CT i al Tranmere Rovers, sembla ara haver-se consolidat dins l'equip 'Youth' i apunta maneres per, qui sap si algun dia, debutar a la Premier League.

El Club
Golobart, en el partit de dimarts de la copa anglesa

El Club
Golobart jugant amb el Primer Equip a Palamós la lliga 08/09 amb només 16 anys

 

Fotos: arxiu ceeuropa.cat (Àngel Garreta), wiganlatics.co.uk i dailymail.co.uk


acidH TEB FederacioAcell