Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS CAMPIONS DE 1963 SERAN HOMENATJATS A L'ESTADI

50 anys de l'ascens a Segona

El Club

La temporada 1962/1963, ara fa 50 anys, l'Europa va guanyar el seu darrer títol de Tercera Divisió i, després d'una promoció, va aconseguir l'ascens a Segona Divisió, la categoria de plata del futbol estatal, on hi va militar cinc temporades seguides. Els supervivents rebran enguany homenatge públic i privat del club per aquesta efemèride.

L’històric conjunt de la temporada 62/63 - que ja va rebre un homenatge fa nou anys tal com es veu en la imatge superior- tornarà a ser objecte d’un emocionat retrobament a finals de temporada, concretament el dia 19 de maig. Coincidint amb el final de la lliga, bona part dels supervivents d’aquella històrica temporada celebraran un àpat amb directius i altres responsables del club i també rebran el seu homenatge a l’estadi.

Aprofitant la circumstància, el club fa una crida a socis, aficionats i particulars que puguin tenir arxius de l’època, fotografies, documentació o retalls de revistes i diaris que puguin completar la informació d’aquella plantilla de cara a una petita exposició i projecció que està preparant una comissió especial del club. Els interessats poden contactar amb l’administració del club (c/Secretari Coloma, 140) de dilluns a divendres d’11 a 14 i de 17 a 20 hores o bé al telèfon 932 102 551

acidH TEB FederacioAcell