Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS DARRERS CAMPIONS DE LLIGA TINDRAN HOMENATGE SOCIAL

Dinar de club obert a tots els aficionats

El Club

L'últim equip de l'Europa que es va proclamar campió de lliga de Tercera Divisió (el de l'exercici esportiu 1962/1963) rebrà un homenatge públic al Nou Sardenya en la darrera jornada de lliga. Posteriorment, el club celebrarà un dinar que està obert a la participació dels socis i aficionats que vulguin acompanyar aquests històrics futbolistes en una jornada especial.

Enguany se celebren 50 anys del campionat de lliga que va portar l'Europa a la divisió de plata del futbol estatal. El proper 19 de maig els més nostàlgics de l'Europa i també les generacions més joves podran retre homenatge presencial als supervivents d'aquella fantàstica fornada de jugadors. A dos quarts d'onze del matí tindrà lloc la recepció dels futbolistes i a les onze s'inaugurarà una exposició fotogràfica de l'època. Uns segons abans del partit hi haurà el servei d'honor des del centre del camp, previ a la disputa del partit Europa-Pobla de Mafumet que tancarà la temporada a Tercera.

Inscripcions obertes per dinar amb els jugadors de la temporada 62/63

Tots els socis i aficionats que estiguin interessats en compartir un dinar amb les velles glòries de l'Europa, poden inscriure's a les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140) de dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17 a 20 hores, fins al dia 10 de maig, data límit de reserva. El club organitzarà un dinar a l'Hotel Bel Art (Lepanto, 406) a dos quarts de tres de la tarda del ciutat diumenge 19 de maig, gairebé tres quarts d'hora després de la finalització del partit. El preu del tiquet és de 30€.

acidH TEB FederacioAcell