Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'AGENDA D'ACTES D'HOMENATGE ALS CAMPIONS DE L'ANY 1963

Inauguració d'una exposició fotogràfica

El Club

El partit del proper diumenge entre Europa i Pobla de Mafumet encara guarda un petit percentatge d'opcions de títol pels graciencs. Precisament els darrers campions escapulats de Tercera, la plantilla de la temporada 1962/1963 (ara fa 50 anys) rebran un homenatge en la darrera jornada de lliga, abans de l'inici de l'encontre que tancarà la temporada en curs

Els exjugadors seran els encarregats d'inaugurar, aquest proper diumenge dia 19, una exposició fotogràfica que recordarà aquella fita històrica i seran els convidats d'honor del partit entre l'Europa i la Pobla de Mafumet (inici 12 hores). Un cop finalitzat el matx, es farà un dinar amb l'assistència dels homenatjats (vuit exjugadors supervivents) socis i directius.

Us facilitem l'agenda d'actes d'aquest diumenge:

* 10:30 hores: Recepció dels exjugadors
* 10:45 hores: Visita ràpida al vestidor per saludar l'actual plantilla
* 11:00 hores: Inauguració (a la sala de premsa) de l'exposició "50 anys de l'ascens a Segona" Parlaments: Sr. De Bode (president), Sr. Bartolí (expresident). Sr. Boada (exjugador)
* 12:00 hores: Servei d'honor de l'exjugador i capità de l'equip dels anys 60, Sr. Josep Boada
* 12:45 hores: Refrigeri al descans del partit a la sala de premsa
* 14:30 hores: Dinar a l'hotel Confortel Bel Art (c/Lepant, 406)

El Club

 

Context d'aquella temporada històrica

La lliga 1962/1963 va ser la del segon títol consecutiu de lliga de l'Europa a Tercera Divisió. En aquest cas, després d'una pugna titànica contra el Lleida. Els escapulats van superar dues eliminatòries contra el Maó i el Caudal de Mieres per pujar a la categoria de plata del futbol estatal, la Segona Divisió. Per veure la victòria gracienca contra el Caudal (6-2) es van reunir més de 12.000 aficionats al vell estadi de Sardenya. Posteriorment, aquell llegendari equip, amb diverses incorporacions i modificacions amb el pas dels anys, va mantenir-se 5 temporades consecutives al futbol professional, quedant-se l'any següent a un únic punt de disputar la promoció d'ascens a Primera Divisió.

acidH TEB FederacioAcell