Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA DIADA DEL SOCI REPETIRÀ ESCENARI AL CENTRE MORAL

Diumenge a l'estadi, tiquets disponibles

El Club

Arribar al final d'una temporada vol dir que s'apropa l'acte de celebració de la Diada del Soci, festa que té lloc des del Centenari del club i que enguany celebrarà els 106 anys de vida del CE Europa. Com és tradició, la data és l'aniversari escapulat, el 5 de juny. L'acte repetirà lloc, el Centre Moral Instructiu de Gràcia, conegut popularment com El Centre (c/ Ros de Olano, 7).

El proper diumenge dia 19 a l'estadi, coincidint amb el darrer partit de lliga entre l'Europa i la Pobla de Mafumet, els socis i aficionats ja podran comprar el seu tiquet per aquest acte al preu popular de 25€. Com és tradició, hi haurà entrega d'insígnies als 25 i 50 anys de fidelitat, homenatges (com la presència del Femení A, flamant equip de Segona Divisió), regals pels presents i altres sorpreses que l'entitat guarda fins el propi acte. L'agenda de l'acte del proper 5 de juny serà la següent:

20:45 hores · Recepció dels assistents
21:00 hores · Benvinguda als assistents i obertura de l'acte
21:10 hores · Sopar

Com hem comentat, el tiquet es podrà comprar diumenge al Nou Sardenya, però també a partir de llavors al bar de l'estadi i a les oficines del club. L'acte està obert a tota la família de l'Europa, independentment de si tenen la condició de soci.


acidH TEB FederacioAcell